Website

onderhoud

Met de voortdurende ontwikkelingen en toenemende afhankelijkheid van websites, wordt het onderhouden van je website steeds crucialer. Dit kan echter ten koste gaan van de tijd die je kunt besteden aan je bedrijf. Dagelijks richten wij ons op het onderhouden van WordPress-websites en webshops, waardoor we volledig vertrouwd zijn met de vereisten en uitdagingen op dit gebied.

Support

Met onze diepgaande kennis van WordPress garanderen wij een oplossing voor al uw WordPress-gerelateerde problemen.

Updates

Wij zorgen ervoor dat uw WordPress kern, thema’s en plug-ins regelmatig worden bijgewerkt naar de nieuwste versies.

Back-up

Met onze betrouwbare back-upservice kunt u met een gerust hart blijven werken, wetende dat uw website altijd beschermd is tegen dataverlies.

Beveiliging

Van het regelmatig bijwerken van beveiligingspatches tot het implementeren van firewall, wij nemen de nodige stappen om uw website veilig te houden.

Monitoring

Met onze continu monitoring kunnen we downtime vroegtijdig signaleren en maatregelen nemen om de impact op uw bedrijf tot een minimum te beperken.

Optimalisatie

Van afbeeldingcompressie tot het minimaliseren van code, wij streven ernaar om uw site te versnellen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Pakketten

Heb je advies nodig over welk pakket het beste bij jouw website of webshop past, een pakket op maat nodig? Neem contact met ons op.

STARTER

Voor kleine websites

30,-

per maand

ONLINE

Voor complete websites

60,-

per maand

Expert

Voor grotere websites

95,-

per maand

Gesprek inplannen

Plan nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek in

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Close